Reparation af iMac

Når din iMac går i stykker eller trænger til at blive renset står vi klar til at hjælpe dig i en fart.

iMac reparation på kun ét døgn

Har du en iMac som ikke længere fungerer optimalt? Den er måske gået i stykker med en fysisk skade såsom ved tab, eller er den blevet langsom eller på anden vis fejler? Så er du kommet til det helt rette sted. MacTeknik er et hold af dedikerede og specialiserede Apple-certificerede Mac teknikere i Københavnsområdet. Vi står klar til at reparere din iMac. Ved at bruge os opnår du mange fordele, heriblandt at reparationen sker hurtigt, til en god pris og med den højeste kvalitet. Det betyder altså en problemfri løsning for dig, hvor du får din Mac tilbage hurtigt – det ved vi nemlig er vigtigt for mange. Vi anbefaler dig, at du tager kontakt til vores specialister og får et konkret tilbud på din opgave. Udover iMac reparerer vi også alle andre typer Macs, eksempelvis MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Mini osv.

Vi udfører Mac reparationer på ét døgn i 9 ud af 10 tilfælde. Skal der bestilles særlige reservedele hjem kan det tage mere end et døgn. Dvs. du hurtigt får din Mac tilbage og undgår lange ventetider.

Få et tilbud på iMac reparation

Du får de bedste fordele hos MacTeknik

U

Grundlæggende håndtering inkluderet

Tilfredsheds-garanti

Apple-certificerede Mac-teknikere

}

Fejlfinding indenfor 24 timer på hverdage

Holdbare reparationer

Det bliver ikke nemmere

Sådan fungerer det

Indlever på vores værksted

Indlever din iMac på et af vores mange værksteder. Så laver vi en grundlæggende håndtering.

R

Modtag og accepter tilbud

Når vi har identificeret problemets omfang giver vi dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Afhent din Mac

Efter tilbudets accept reparerer vi din iMac og giver dig besked når den er klar.

Få et uforpligtende tilbud

Husk at du hos os altid kan få en grundlæggende håndtering og et uforpligtende tilbud. Så ved du hvad du går ind til, uden overraskelser.

Typiske iMac problemer der kræver en reparation

Din iMac kan ligeså vel som andre typer Macs og PC’er få brug for en reparation. Hvad selve reparationen indebærer afhænger af problemet, så derfor anbefaler vi altid at du kontakter os for et konkret og uforpligtende tilbud på din opgave. Så opnår du transparens hele vejen igennem. Typiske problemer der som regel indebærer en reparation kan være:

 • Skærmproblemer
 • Væskeskader såsom spildt vand
 • Køleproblemer pga. støv
 • For lille eller langsom harddisk
 • Udskiftning fra HDD til SSD
 • Datagendannelse ved mistet data
 • Problemer med TrackPad eller tastatur
 • Software-fejl i MacOS eller programmer
 • Et opslidt batteri der skal skiftes
 • Mail-problemer
 • Opgradering af RAM
iMac reparation
iMac modeller

Vi reparerer alle iMac modeller

iMac har eksisteret i mange år og findes derfor i mange modeller og årgange. Heldigvis for dig kan vi reparere dem alle, eksempelvis:

 • iMac (27″, 2020)
 • iMac (21,5″ og 27″, 2019)
 • iMac (21,5″ og 27″, 2017)
 • iMac (21,5″ og 27″, Late 2015)
 • iMac (27″, Mid 2015)
 • iMac (21,5″ og 27″, 2014)
 • iMac (21,5″ og 27″, 2013)

Og flere..

Vores kunder elsker os

TrustScore: 5 ud af 5

Larsen

Kunde med iMac

“Min iMac gik i sort og Gladteknik hentede den til diagnose. Kommunikationen med Gladteknik er hurtig, effektiv og engageret. Da cpu’en var brændt af og macreservedele er vanvittigt dyre, særlig hvis de er af ældre dato, besluttede jeg at anskaffe en ny computer og samtidig skifte til windows. Gladteknik specialbyggede en kraftig grafisk PC til en superskarp pris. Den har fungeret over forventning siden 24. maj og overgangen fra mac til PC har været problemløs. Jeg vil uden forbehold anbefale Gladteknik til alle som har brug for support til mac eller PC.”

Per R.

Kunde med iMac

“Min Imac blev langsommere og langsommere. Et forsøg på at opdatere endte med, at den gik helt død. Jeg konsulterede Apple online og telefonisk og det endte med, at de ikke kunne hjælpe mig, men anbefalede mig at investere i en ny Imac, samtidigt med at jeg skulle indstille mig på, at mine data var gået tabt. Efter nogen søgen på nettet faldt jeg over nogle positive omtaler af Gladteknik. Jeg havde næsten indstillet mig på at mine data var gået tabt og at jeg skulle have en ny maskine, da jeg kontaktede Mathias. Og så skal jeg da lige love for, at der skete noget. Inden for 48 timer var min Imac blevet genoplivet, alle mine data reddet og efter aftale blev min maskine opdateret med ny harddisk og 12 GB RAM m.m. Leveret på min hjemmeadresse og det hele kører nu som en drøm. Altsammen indenfor de aftalte økonomiske rammer. Jeg er stadigvæk helt høj over at have mødt så professionelle og kompetente mennesker. Jeg giver hermed Gladteknik og Mathias mine højeste anbefalinger med på vejen. Hvis de holder dette niveau, vil de kunne nå langt.”

Hjælpen er nær

Ring til os for et tilbud på reparation af din iMac

Hovedværksted

Arnold Nielsens Boulevard 71, 2650 Hvidovre